Alarma Moto cu Pager | Scorpio SRX-900

 Pret :Lipsa stoc

 

Alarma moto Scorpio, SRX-900, introduce pasul urmator in sistemele de securitate pentru motociclete, incorporand convenienta operarii alarmei fara a fi necesara apasarea butoanelor, intru-un pager FM ultra compact, construit special pentru industria moto.

Prin incorporarea functiei RFID, sistemul de securitate este capabil sa recunoasca prezenta pagerului in apropierea motocicletei, astfel nemaifiind necesara folosirea butoanelor pentru a activa sau dezactiva alarma.

 
Folosind tehnologia FM de inalta frecventa, emitatorul SRX-900 este capabil sa primeasca si sa trimita comenzi de la o distanta de pana la 800 de metri fata de motocicleta. El incorporeaza o alerta fonica si vibratii la alegere, un ecran LCD luminos care afiseaza mecanismul de declansare al alarmei si confirma modurile sistemului cu ajutorul imaginilor usor de inteles si al mesajelor text. Aceasta tehnologie FM unica furnizeaza acoperire si performante uimitoare, în special în zone dificile, cum ar fi mall-urile sau parcarile subterane.
 
Pentru mecanismul de detectare, alarmele SR-i900 folosesc un accelerometru incorporat, ADXL202. Derivat din industria airbagurilor, acest microprocesor pe 3 axe masoara atat acceleratia dinamica (de exemplu, vibratiile), cat si acceleratia statica (de exemplu, gravitatia), avand un grad inalt de acuratete si consistenta. El integreaza parti din silicon microscopice si un semnal sofisticat care conditioneaza producerea unui accelerometru pe ax dublu complet pe un singur IC. Acest senzor permite modulului de control sa fie plasat în orice pozitie sau unghi de montare si nu necesita ajustari.
 
Toate componentele SR-i900 sunt plasate într-o unitate compacta de marimea unui telefon mobil de dimensiuni mici (8,9 x 6,3 x 1,9 cm). Modulul de control ofera de asemenea si un mecanism de avertizare sonora incorporat, de 125 db, cu posibilitati de programare avansate cum ar fi alegerea tonului sau durata semnalului de avertizare.
 

 

Specificatii Alarma Moto cu Pager SRX-900:
 
modul de alarma cu sirena (125 db) incorporata (sirena nu este separata ca la alte alarme moto); modulul este sigilat siliconic avand o rezistenta mare la apa, trepidatii si temperaturi inalte;

senzor de şoc (accelerometru digital pe 3 axe, cu sensibilitate reglabila);

senzor de inclinare (accelerometru digital pe 3 axe);

senzor de cheie in contact / fire contact taiate;
 
baterie back-up (in cazul in care se taie firul de alimentare de la baterie, alarma functioneaza pe sursa auxiliara si transmite pe pager evenimentul);

la armare/dezarmare, telecomanda pager afiseaza voltajul bateriei motocicletei, iar in cazul in care acesta scade sub 11V,  afiseaza un text de “battery low";
 
telecomanda pager cu incarcator la priza (la fel ca un telefon mobil), rezistenta la apa si şoc;
 
posibilitate de dezarmare fara telecomanda (de urgenta) printr-un cod unic de semnalizare stanga-dreapta, programabil;
 
 
ACCESORII (optionale) ce se pot adauga ulterior, cu un simplu click :
senzor de perimetru pe 3 zone - 195 RON
modul anti-hijack - 140 RON (blocheaza pornirea motorului, si/sau opreste motorul pornit prin apasarea a 2 butoane din telecomanda)

 

 

Tehnologie RFID

Sistemul de securitate este capabil sa recunoasca prezenta pagerului in apropierea motocicletei, astfel nemaifiind necesara folosirea butoanelor pentru a activa sau dezactiva alarma.

 

Durabil si rezistent la apa

Modul cu design ultracompact cu sirena incorporata, conectori waterproof, sigilat ermetic.

 

 

 
Conceput pentru sporturi cu motor

Alarmele Scorpio sunt special concepute pentru a indeplini necesitatile oricarui tip de motocleta, scuter, atv sau snowmobile.

 


Tehnologie FM

Transmitatorul Scorpio indeplineste in acelasi timp atat functia de telecomanda cat si de pager.

 

 

Mecanism de Sensibilitate Superior

Accelerometrul digital ADXL202 este cel mai avansat mecanism de sensibilitate din industrie.

 
 
 
 
ATENTIE!
Acest sistem poate fi activat silentios - alarma nu va suna, dar proprietarul va fi avertizat pe pager.
Alarma poate fi activata cu sau fara senzor de perimetru. (in cazul in care acest senzor este instalat)

Pret: Lipsa stoc
Instalare (optional):
60 RON(la sediul nostru din Com. Buturugeni) distanta 27km din Bucuresti, Calea Rahovei spre Alexandria, 24km din Prelungirea Ghencea spre Domnesti, 22Km de la Carrefour Militari spre Ciorogarla.
120 RON (la orice adresa din Bucuresti). Venim noi la tine.
 
Modalitati de plata:
-numerar la livrarea/instalarea produsului
-ramburs la predarea coletului de catre firma de curierat
-ordin de plata bancar (este necesara cofirmarea platii inaintea livrarii produsului).
 
Alarmele Moto SCORPIO, se trimit in orice localitate din Romania prin Fan Curier.